annikalapintie

En ole ehdolla eduskuntavaaleissa 2019

Tiedote 28.10.2018
Julkaisuvapaa heti

En ole käytettävissä ehdokkaana kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Olen ollut mukana hoitamassa erilaisia julkisia luottamustehtäviä kolmenkymmenenyhdeksän vuoden ajan. Ensimmäinen kotikaupunkini Turun luottamustehtävä oli oikeusapulautakunnan puheenjohtajuus. Keskeisiä kunnallisia luottamustehtäviäni ovat olleet Turun kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen jäsenyys.

Kansanedustajana olen saanut toimia vuodesta 1995 alkaen. Kahdenkymmenenneljän kansanedustajavuoden aikana olen työskennellyt useissa eduskunnan valiokunnissa ja myös Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtajana. Keskeisiä valtiollisia luottamustehtäviäni ovat olleet muun muassa Perustuslaki 2000 –komitean ja Perustuslain tarkistamiskomitean jäsenyys. Kuluvalla vaalikaudella olen toiminut eduskunnan perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana.

Tämä on paljon. Kiitän lämpimästi kaikkia, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi. Kaikkia heitä, jotka ovat luottaneet, äänestäneet, tehneet yhteistyötä ja tukeneet työtäni kansanedustajana.

Haluan olla äänestäjiltä saamani luottamuksen arvoinen ja keskityn hoitamaan kansanedustajan ja perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan tehtäviä täydellä tarmolla vaalikauden päättymiseen asti.  En siksi nyt tee mitään ratkaisuja europarlamenttivaalien tai mahdollisten maakuntavaalien osalta.

Lisätietoja: Annika Lapintie 050 511 3156

Annika Lapintie / Tehtävät eduskunnassa sekä CV https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/479.aspx

 

The post En ole ehdolla eduskuntavaaleissa 2019 appeared first on ANNIKA LAPINTIE Kansanedustaja, varatuomari.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Turusta on Suomen lyhimpiä matkoja Brysseliin.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Annika Lapintien vetäytyminen on menetys. Huolimatta puoluetaustastaan, hän on ollut parhaan kykynsä mukaisesti riippumaton juristi tuulisessa valiokuntatyössä.

Toimituksen poiminnat